BLOGUL NOSTRU: STIRI SI NOUTATI
Iata cateva noutati din domeniuDE CE NAVIGAREA INTUITIVA SI USOARA TREBUIE SA FIE O PRIORITATE CAND DEZVOLTAM O APLICATIE DE MOBIL?

POSTED ON 30.05.2018 | NEWS


Probabil te regasesti: motivul numarul unu pentru care utilizatorii dau “delete” unei aplicatii mobile este pentru ca nu o utilizeaza. 14% dintre proprietarii de smartphone-uri au raportat stergerea unei aplicatii greu de utilizat (eMarketer). Navigarea intuitiva si gradul de utilizare generala sunt functii cheie pe care clientii tai le cauta in experientele lor privind aplicatiile mobile.


Citeste mai mult

MIT SAU ADEVAR? TREI LUCRURI DE CARE SE TEM ANTREPRENORII ROMANI CAND VOR SA EXTERNALIZEZE DEZVOLTAREA UNEI APLICATII DE MOBIL. TE REGASESTI?

POSTED ON 27.05.2018 | NEWS


In momentul in care te-ai hotarat sa dezvolti o aplicatie de mobil pentru business-ul tau, primul gand care apare este acela ca poti pierde controlul asupra aplicatiei tale. La urma urmei, vorbim despre ideea ta, banii tai si responsabilitatea ta daca ceva nu merge bine. Nu e de mirare ca atat de multi oameni se tem de externalizarea procesului de dezvoltare a aplicatiilor in alta parte decat in propriul sediu. Stii si ca acesta poate fi unul dintre motivele pentru care 90% dintre startup-uri nu reusesc – frica irationala de a transfera controlul altcuiva, chiar daca esti constient nu poti face totul de unul singur.


Citeste mai mult

5 PASI DE SUCCES PENTRU CA APLICATIA TA DE MOBIL SA FIE UN ESEC

POSTED ON 26.05.2018 | NEWS


Daca ai o idee de succes pentru afacerea ta, cel mai probabil iei in considerare sa o aduci la viata prin dezvoltarea unei aplicatii mobile. Nu e o idee rea avand in vedere ca aplicatiile mobile sunt extrem de populare in acest moment si deschid calea pentru tot felul de idei noi si interesante de afaceri. Problema, mai ales pentru multe dintre afacerile de dimensiuni mai mici cu care lucram la RiseApp, este ca nu se cunoaste abordarea corecta.


Citeste mai mult

AI UN MAGAZIN? IATA CUM APLICATIILE DE MOBIL PE BAZA DE BEACON-URI ITI POT CRESTE AFACEREA

POSTED ON 21.05.2018 | NEWS


Retailerii se afla in plina expansiune pe mobil si sunt tot mai constienti de acest tip de iOT, cautand sa puna in valoare potentialul pe care beacon-urile il au pentru evolutia afacerii. Beneficiile principale pe care noua tehnologie le ofera oricarui business de acest tip s-ar descrie astfel..


Citeste mai mult

DE CE ORICE BUSINESS ARE NEVOIE DE O ECHIPA PROFESIONISTA DE DEZVOLTARE DE APLICATII DE MOBIL?

POSTED ON 17.05.2018 | NEWS


Cand te gandesti la dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru afacerea ta, sa alegi o echipa implicata de programatori este cea mai buna decizie pe care o poti face. Telefoanele inteligente sunt singurii insotitori 24/7 ai unei persoanei de cultura moderna. Avem aproximativ un miliard de telefoane inteligente care „traiesc” in acest moment in lume, iar numarul va creste treptat, conform statisticilor.


Citeste mai mult